Maskin- og fabriksflytning

Fra nedtagning til opsætning – vi klarer det hele

Caverion varetager alle opgaver ved maskin- og fabriksflytning. Vi sørger for nedtagning af maskiner og tekniske installationer, transport og klargøring af ny fabrikshal med installation af el, IT, varme, vand, trykluft, ventilation samt kranleverance, opstilling, indkøring og efterfølgende service.

Caverion tilpasser konceptet alt efter det specifikke behov og sammensætter løsningen ved hjælp af koordinering, samarbejde og disciplin mellem de enkelte enheder.

Flytteopgaverne håndteres og styres af erfarne medarbejdere primært fra Caverion i Billund og Nordborg, men du har kun én kontaktperson på alle Caverions tekniske ydelser.

Du får dit eget team

Der etableres et team udvalgt på baggrund af de relevante kompetencer. Udover tidsplanen sørger teamet for udarbejdelse af nødvendig dokumentation, logistik, myndighedskontrakt,og de lokale myndighedskrav imødekommes ved opgaver til eller i udlandet.

Din sikkerhed

Flytteopgaverne er dækket af vores almindelige forsikringer med en dækningssum på EUR 1.000.000. Vi vil dog i det enkelte tilfælde vurdere, om forsikringsbeløbet skal forhøjes. Hvis maskinerne har en højere værdi, er der dermed  fuld dækning på vores forsikring, såfremt uheldet skulle være ude.

Uanset om du skal have flyttet enkelte maskiner eller en hel fabrik, håndteres opgaverne i henhold til Caverions koncept, som er udviklet igennem mange års erfaring på flytteopgaver i ind- og udland. Kunderne er blandt andre LEGO, Danfoss og Siemens.


  

Kunderne siger...

Fabriksflytning for Siemens

Projekt:
Flytning af en hel fabrik fra tidligere lokaler i Nordborg til Siemens nye domicil i Sønderborg.

Omfang:
I alt 180 maskiner og udstyr, inklusiv en række meget store maskiner, der skulle flyttes.

Tidspunkt:
2015

Kunden siger:
”Vi vurderede mange forskellige firmaer, der var i spil til at flytte maskinerne. Valget faldt på Caverion, fordi virksomheden har erfaring med at flytte maskiner og f.eks. kunne rådgive os i forhold til den mest hensigtsmæssige flytning. Alt er gået, som det skal, og alle maskiner var klar med det samme, så vi er meget tilfredse med det hele.” Morten Frost Lorenzen, projektleder, Siemens.

Læs mere om denne Siemens case her >>


Maskinflytning for Danfoss

Projekt:
Flytning af bearbejdningsudstyr internt mellem to lokationer i Nordborg.

Omfang:
El, ventilation, IT, mekanisk arbejde i forbindelse med flytning samt transport af udstyr – i alt 75 maskiner.

Tidspunkt:
2015

Kunden siger:
”Caverion har afsluttet projektet om flytning af L8 til L32 med et yderst tilfredsstillende resultat. Både projektets økonomi og terminer, der fra starten har været aftalt, er overholdt. Generelt er teknikerne fra Caverion meget kompetente og har leveret et flot stykke arbejde.” Henrik Linden, kunde- og projektleder, Danfoss Nordborg.


Maskinflytning for LEGO i Mexico

Projekt:
Flytning af LEGO fabrik i Mexico. Fra Juarez og 1600 km syd på til Monterrey.

Omfang:
Demonterer pakkelinier i Juarez og montering af den nye fabrik – i alt 75 maskiner med total vægt på 127,5 tons.

Tidspunkt:
2015

Kunden siger:
”Gang på gang leveres der kvalitet, service og gennemtænkte løsninger. Især store projekter som f.eks. maskinflytninger, som vi har en del af på LEGO, bliver udført med en professionel tilgang ud over det sædvanlige.” Klaus Hansen, Senior Project Manager, LEGO System A/S

maskin-og-fabriksflytning-02
maskin-og-fabriksflytning-01
maskin-og-fabriksflytning-04
maskin-og-fabriksflytning-03

Kontakt:

Jacob Hald
Sektionschef
Mail: jacob.hald@caverion.com
Direkte: 2210 5199

 

Claus Kikkenborg
Afdelingsleder
Mail: claus.kikkenborg@caverion.com
Direkte: 2210 5180

Morten Dohrmann
Afdelingsleder
Mail: morten.dohrmann@caverion.com
Direkte: 4173 7851