Administration

Vi har stor erfaring med administrative bygninger og brugernes behov i den offentlige sektor. Vores erfaring med administrative bygninger omfatter bl.a. kontorer, biblioteker, retsbygninger, brandstationer og politistationer. Vi administrerer ejendommens livscyklus og forhold gennem hele dens levetid. 

Vores eksperter sørger for, at funktionaliteten og sikkerheden er i top, hvad angår administrations faciliteter og den tilhørende infrastruktur. Vi udvikler og vedligeholder bygnings systemer, der er optimale i både økonomisk, teknologisk og driftsmæssig henseende, og som er skræddersyet til de aktuelle formål og kan tilpasses i henhold til fremtidige krav. 

Vi benytter fjernovervågnings- og fjernstyringssystemer til at justere forholdene i bygningerne til et behageligt niveau uanset antallet af brugere i bygningen. Ligeledes optimerer vi energiforbruget efter forholdene. 

Vores omfattende serviceydelser inden for bygnings administration hjælper med at opnå

 • Et godt indeklima: større produktivitet og komfort for brugerne
 • Funktionelle og fleksible administrative bygninger   
 • Bedre energiudnyttelse med deraf følgende besparelser 
 • Totalløsninger med proaktivt og korrigerende vedligehold 
 • Avancerede og garanterede sikkerheds løsninger på stedet
 • Integrerede tekniske løsninger, der er baseret på digitalisering og automatisering
 • HelpDesk- og fjernovervågnings tjenester døgnet rundt via driftscentre  

Vi påtager os det fulde ansvar for alle bygnings systemer i administrationsbygninger

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle tekniske systemer og løsninger på vegne af administrationsbygninger. Sammen med vores professionelle netværk af samarbejdspartnere påtager vi os endda det fulde ansvar for serviceydelser såsom administration og vedligehold af kantine, rengøring og udendørsområder om vinteren

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Vores nuværende kunder tæller både mindre opgaver og store projekter, som OPP-projektet om en ny offentlig kontorbygning på Kalvebod Brygge i København. Læs mere om Caverions koncept Livscyklusansvar. 

Referencer

"Vi valgte Caverion som leverandør af vores tekniske installationer på Bergelandsgården pga. ClimaCeil. Bygningen har lavt til loftet, så enhver anden teknisk løsning ville være vanskelig," siger udvikler Torstein Gjesteland fra Bergeland Eiendom AS, Sverige.

"Dette projekt er nødvendigt for at holde vores omkostninger på et bæredygtigt niveau. Uden det ville vores energi- og vedligeholdsomkostninger være steget markant i løbet af de næste par år," siger ejendomsadministrator Gunilla Svensson, Kalmar Kommune, Sverige.
 

Administration


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

 • Optimal funktionalitet til bygninger og infrastruktur i den offentlige sektor 
 • Professionelt teknisk vedligehold, der bevarer værdien af offentlige ejendomme
 • Løsninger, der sikrer uforstyrret drift i et stigende digitaliseret samfund
 • Fokus på livscyklusløsninger: reducerede omkostninger, energiforbrug og risici   
 • Bæredygtighed