Offentlige ejendomme

Vi har stor erfaring inden for bygninger med høj service tilgængelighed til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder ejendoms løsninger, som holder omkostningerne og ejendomsværdien på det projekterede niveau, forlænger ejendommens levetid og øger anvendeligheden. Vores indsigt i projekter og investeringer i den offentlige sektor udmønter sig i løsninger, der er optimale i både økonomisk, teknologisk og driftsmæssig henseende. I vores egenskab af uafhængig operatør er vi i stand til at tilbyde vores kunder markedets mest effektive totalløsninger.

Vores omfattende serviceydelser hjælper ejere af offentlige ejendomme med at opnå følgende:

 • Funktionelle, fleksible og sikre bygninger 
 • Et godt indeklima: høj brugertilfredshed og øget produktivitet
 • Høj energieffektivitet i ejendommen samt omkostningsbesparelser 
 • Totalløsninger inden for vedligeholdsadministration 
 • Fuldt integreret projektimplementering med forudsigelig kvalitet og pålidelige omkostningsestimater 
 • HelpDesk- og fjernovervågningstjenester døgnet rundt via driftscentre 
 • Energivurderinger og installationskontroller som påkrævet af myndighederne 

Fokus på livscyklus løsninger

Vores serviceydelser dækker hele ejendommens eller infrastrukturens levetid. Når vi hos Caverion siger, at vi påtager os det fulde ansvar for den tekniske løsning, mener vi præcis budgettering og udarbejdelse af omkostnings prognoser på lang sigt. Livscyklusansvar er et koncept, hvor Caverion påtager sig det fulde ansvar for planlægningen, konstruktionen og vedligeholdelsen af kundens aktiver og ejendomme. 

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle tekniske systemer og løsninger på vegne af virksomheder bag offentlige ejendomme.

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Vi benytter os af bygningsautomatisering til at administrere og justere forholdene i bygningerne. Ejendommen kan forbindes med en fjernovervågnings- og administrations tjeneste for at sikre de ønskede driftsforhold og et optimalt energiforbrug. 

Om nødvendigt kan vi planlægge og implementere de påkrævede ændringer, så ejendommen er klargjort til certificering, eksempelvis LEED-certificering. 

Referencer

"Hoas' boligstrategi er baseret på en lejerorienteret tilgang og levekomfort. Ejendomsvedligehold og bygningernes forhold har en væsentlig indvirkning på levekomforten. Caverion har vedligeholdt vores bygninger i lang tid, og vi ønskede at forny vores serviceaftale med dem, da den tydeligvis understøtter vores mål," siger ejendomsadministrator Kim Lindholm fra Hoas.

"Dette projekt er nødvendigt for at holde vores omkostninger på et bæredygtigt niveau. Uden det ville vores energi- og vedligeholdsomkostninger være steget markant i løbet af de næste par år," siger ejendomsadministrator Gunilla Svensson, Kalmar Kommune, Sverige.
Offentlige-ejendomme


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

 • Optimal funktionalitet til ejendomme i den offentlige sektor
 • Professionelt teknisk vedligehold, der bevarer værdien af offentlige ejendomme
 • Løsninger, der sikrer uforstyrret drift i et stigende digitaliseret samfund
 • Fokus på livscyklusløsninger: reducerede omkostninger, energiforbrug og risici   
 • Bæredygtighed