Den offentlige sundhedssektor

Vi har omfattende viden om de konkrete udfordringer og særlige krav, der gør sig gældende i forbindelse med ejendomme inden for den offentlige sundhedssektor. Vi har stor erfaring med at betjene kunder inden for dette område, eksempelvis hospitaler, sundhedscentre og laboratorier samt en række andre aktører inden for den offentlige social- og sundhedssektor. Vi administrerer ejendommens livscyklus og forhold gennem hele dens levetid. 

Vores omfattende serviceydelser hjælper kunderne med at opnå følgende:

 • Optimale forhold for vanskelige medicinske procedurer, forskning og udvikling samt effektiv pleje og helbredelse
 • En fleksibel indretning, der kan tilpasses forskellige formål
 • Et godt indeklima
 • Avancerede og garanterede sikkerheds løsninger på stedet
 • Integrerede tekniske løsninger, der er baseret på digitalisering og automatisering
 • Avancerede renrums faciliteter

Vores livscyklus modeller hjælper sundheds organisationer med at optimere anvendelsen af deres bygninger på lang sigt. En investering i energibesparelser kan udmønte sig i store besparelser gennem en bygnings livscyklus. Læs mere om vores energioptimeringsaftaler og performancekontrakter

Vores nuværende kunder tæller bl.a. mindre behandlingsafdelinger og større hospitaler, f.eks. Karolinska Universitetshospital i Solna, Sverige, som er et af Nordeuropas største. Der samarbejder vi med en kunde om at udvikle fremtidens hospital. 

Derudover har vi dokumenteret erfaring med at levere udstyr til faciliteter med højt sikkerhedsniveau, såsom laboratorierne på universitetet i Marburg, Bernhard Nocht-instituttet i Hamburg, Robert Koch-instituttet i Berlin og Berlin-Brandenburgs statslaboratorium (LLBB) i Berlin.

Vi påtager os det fulde ansvar for bygnings systemer til ejendomme i den offentlige sundhedssektor

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle tekniske systemer og løsninger på vegne af den offentlige sundhedssektor.

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Referencer

"Locum er tilfredse med at have indgået en aftale, der giver en høj servicetilgængelighed til en konkurrencedygtig pris," fortæller indkøbschef Magnus Colling fra Locum.

"Videnscenteret var et kompliceret projekt med store krav til energieffektiviteten. Caverion leverede samtlige tekniske løsninger, og igennem et godt samarbejde blev projektet en succes. Caverions brugervenlige og energieffektive løsninger sikrer en problemfri drift gennem hele bygningens livscyklus," siger udviklingschef Lars Abrahamsen fra Helsebygg Midt-Norge (sundhedsejendomme i Midt-Norge).

Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

 • Et godt indeklima og optimale forhold for såvel ansatte som kunder
 • Langsigtet planlægning, driftssikkerhed, forebyggende vedligehold og moderniseringer uden driftsforstyrrelser.
 • Fokus på livscyklusløsninger: reducerede omkostninger, energiforbrug og risici   
 • Lokal og fleksibel service 
 • HelpDesk- og fjernovervågningstjenester døgnet rundt via driftscentre  
 • Bæredygtighed