Infrastruktur

Vi har stor erfaring med infrastruktur projekter, der kræver høj funktionalitet, risikostyring og omkostnings effektivitet. Vores eksperter forstår, at moderne vækstcentre stiller nye krav til serviceydelser i den netværks baserede infrastruktur. Vi tilbyder pålidelige, sikre og bæredygtige løsninger, der skaber behagelige og miljøvenlige bymiljøer.

En lang række infrastrukturløsninger

Vores erfaring med bygnings systemer og -automatisering til infrastrukturen omfatter bl.a. vejtunneler og andre trafikale informations teknologiske projekter, trafikovervågnings systemer, kontrolsystemer til vejbelysning og kameraovervågning. Herunder vejkameraer til vejrovervågning og tilhørende udstyr. Derudover har vi stærke kompetencer inden for tekniske installationer til jernbaneinfrastrukturen. Caverion har desuden en effektiv løsning til affaldshåndtering

Vi har eksperter inden for planlægning og installation af energieffektive tekniske systemer i datacentre, hvilket sikrer tilgængeligheden af systemer med vigtige oplysninger. 

Vores omfattende serviceydelser bidrager til infrastrukturprojekter i form af følgende:

  • En funktionel og sikker infrastruktur    
  • Pålidelige backupsystemer i tilfælde af systemfejl
  • Høj kvalitet og pålidelighed i alle tekniske systemer og løsninger
  • HelpDesk- og fjernovervågnings tjenester døgnet rundt via driftscentre  
  • Effektive projektimplementeringer

Vi påtager os det fulde ansvar for alle tekniske systemer og løsninger

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle tekniske systemer og løsninger i infrastrukturen. 

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Referencer

"Ved at udskifte branddetektorerne reducerede vi omkostningerne og forbedrede brugeroplevelsen på en skole og et plejehjem ved at udrydde falske alarmer. Caverion giver os altid besked i god tid om muligt ekstraarbejde, og i deres tilbud tager de højde for alle de nødvendige faktorer, også hele bygningssystemets livscyklus på langt sigt." – Ejendomsadministrator Jarkko Leinonen fra Lempäälä Kommunes tekniske afdeling.

"Takket være samarbejdet med Caverion har vi nu et topmoderne datacenter, som sikrer velfærden i Tønder Kommune. Vi har fået rigtig god rådgivning gennem hele projektet, og vi er meget tilfredse med Caverions arbejde, som har medført, at to ældre serverrum er blevet nedlagt til fordel for et nyt og moderne datacenter." – Lars Møldrup, Tønder Kommune.
Public-Infrastructure


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

  • Optimal funktionalitet i infrastrukturen 
  • Professionelt teknisk vedligehold, der bevarer værdien af offentlige ejendomme
  • Løsninger, der sikrer uforstyrret drift i et stigende digitaliseret samfund
  • Fokus på livscyklusløsninger: reducerede omkostninger, energiforbrug og risici
  • Bæredygtighed