Transport

Vi har stor erfaring med bygnings systemer og teknisk vedligehold, der sikrer en pålidelig og sikker strøm af passagerer og logistik inden for transportcentre og infrastruktur.  Vi forstår vigtigheden af at kunne gribe hurtigt ind i tilfælde af akutte systemsammenbrud og driftsforstyrrelser. Vi tilbyder en løsning til transportsektoren, som er optimal i både økonomisk, teknologisk og driftsmæssig henseende

I praksis kan vores knowhow om komplekse og store byggepladser og infrastruktur omsættes til reducerede transporttider og øget sikkerhed i et stadigt mere urbaniseret samfund. Vi sikrer, at lufthavne, terminaler og stationer har de fornødne aircondition- og ventilations forhold, trafikovervågnings systemer og administrative muligheder til at forhindre uventede situationer på veje og i tunneler, og at sikkerheds systemer og -udstyr altid er vedligeholdt professionelt. 

Vores omfattende serviceydelser hjælper vores kunder i transportindustrien med at opnå følgende:

  • Komfort og sikkerhed for passagerer og medarbejdere
  • Energieffektivitet og funktionalitet i transportcentre    
  • Øget sikkerhed for trafikanter
  • Fuldt integreret projektimplementering med forudsigelig kvalitet 
  • HelpDesk- og fjernovervågnings tjenester døgnet rundt via driftscentre  

Omfattende transporttjenester

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle bygnings systemer og -løsninger til transportcentre og infrastruktur.

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Referencer

"Hvert år rejser flere end 19 millioner passagerer gennem Finavias lufthavne. Vores vigtigste opgave er at sikre, at kunderne kan nyde deres rejse i et sikkert miljø. Ejendommen er under løbende udvikling, og derfor er demontering og nybyggeri en del af det daglige arbejde i lufthavnen. Pludselige funktionsfejl i vores udstyr kræver hurtig respons, og her har Caverion tacklet alle udfordringer med stor professionalisme. De har i mange år leveret sikkerhedsudstyr til os og udført vedligeholdelsesarbejde på vores brandslukningssystemer. Caverions ansatte ved, hvordan vi arbejder, og det er de samme personer, som har udført service i lufthavnen igennem flere år." – Airport Rescue Facilities Engineer Esko Ruotsalainen fra Finavia, Finland.

"Dette er et meget vigtigt projekt, som gavner et stadigt mere urbaniseret samfund, bl.a. i form af reducerede transporttider og øget sikkerhed – både for passagererne og de personer, som bor tæt på jernbanen. Vi er i færd med at fjerne jernbaneoverkørsler, forældede tunneler og lavineområder. Men der er også andre fordele for passagererne, som f.eks. øget kapacitet, komfort og punktlighed," fortæller projektleder Stine Ilebrekke Undrum fra Jernbaneverket, Norge.
 
Transport


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

  • Optimal funktionalitet for passagerer og medarbejdere
  • Professionelt teknisk vedligehold, der bevarer værdien af offentlige ejendomme
  • Løsninger, der sikrer uforstyrret drift i et stigende digitaliseret samfund
  • Fokus på livscyklusløsninger: Reducerede omkostninger, energiforbrug og risici 
  • Bæredygtighed