Uddannelse

Med vores omfattende erfaring inden for uddannelses sektoren kan vi tilbyde jer uddannelses bygninger, som garanterer økonomisk, teknisk og driftsmæssig effektivitet år efter år.

Vi samarbejder med eksperter inden for den offentlige sektor, herunder undervisere og personale, om at sikre, at uddannelses ejendomme som daginstitutioner, skoler og sportsbygninger er funktionelle, sikre og omkostningseffektive. Vi kan hjælpe vores kunder med at etablere et læringsmiljø, hvor elever og undervisere har optimale forhold, herunder et sundt indeklima. Vi moderniserer også ældre bygninger, så de opfylder aktuelle krav og er sikret over for fremtidige krav.

Vores omfattende serviceydelser hjælper uddannelsesinstitutioner med at opnå følgende:

 • Et sundt indeklima for elever, undervisere og øvrigt skolepersonale uanset størrelse 
 • Funktionelt og fleksibelt læringsmiljø, herunder højhastighedsinternet via fibernetværk, avancerede audio-video-systemer og automatisk justering af LED-belysning
 • Ejendomsadministration og -overvågning i realtid 
 • Professionelt bygningsvedligehold med stor driftssikkerhed til følge  
 • Bedre energiudnyttelse og dermed markante besparelser for kommunen eller byen  

Se videoen om en skole og daginstitution i Huhtasuo, Finlanden ekstremt avanceret uddannelsesbygning, hvor brugernes behov er opfyldt i hvert eneste aspekt af den moderne bygningsteknologi. Læs mere om Caverions koncept Livscyklusansvar.

Vi påtager os det fulde ansvar for bygnings systemer til uddannelsesinstitutioner

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle bygnings systemer og -løsninger til uddannelsesinstitutioner. 

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige optimerings processer og administrations koncepter. Vores eksperter benytter sig af de muligheder, som digitaliseringen tilbyder, til at skabe plads til inspiration og individuelle lærings oplevelser.

Referencer

"Skolebygningen vil være her i mange årtier, så det er vigtigt, at dens funktioner kan tilpasses vores behov," siger projektleder Svein Roger Troset fra Levanger Kommune, Norge.

"ClimaCeil hæver hele bygningens kvalitetsniveau og sikrer et godt indeklima for eleverne," siger projektleder Geir Garlid fra Bergen Kommune.

Renovering af Sibelius Academys faciliteter: "Vi er glade for at kunne samarbejde på dette udfordrende projekt. Det er en fortsættelse af vores tidligere succesfulde projektsamarbejde, herunder Kaari-indkøbscenteret i Kannelmäki-distriktet i Helsinki og det gamle motionscenter i Itis-indkøbscenteret, som også ligger i Helsinki," siger regionschef Vesa Tähti fra Skanska Talonrakennus Oy, Finland.

"Dette projekt er nødvendigt for at holde vores omkostninger på et bæredygtigt niveau. Uden det ville vores energi- og vedligeholdsomkostninger være steget markant i løbet af de næste par år," siger ejendomsadministrator Gunilla Svensson, Kalmar Kommune, Sverige.

 
 
Offentlig-sektor-Uddannelse

Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele 

 • Optimal funktionalitet for offentlige uddannelsesbygninger
 • Professionelt teknisk vedligehold, der bevarer værdien af offentlige ejendomme
 • Løsninger, der sikrer uforstyrret drift i et stigende digitaliseret samfund
 • Fokus på livscyklusløsninger: reducerede omkostninger, energiforbrug og risici   
 • Bæredygtighed
 • HelpDesk- og fjernovervågningstjenester døgnet rundt via driftscentre