Dansk-VVS-oktober-2016.jpg
31.10.2016 Artikler

Caverion servicerer alle Elgigantens butikker

.

Caverion står for service  på det meste teknik hos elektronikkæden Elgigantens 40 butikker landet over. Varehusene skal være indbydende med rigtigt lys og behageligt indeklima, og Elgiganten har udliciteret alt facilities management til Caverion. Det betyder, at kæden nu har styr på en række lovpligtige eftersyn inden for en række tekniske områder, bl.a. ventilation og køl, eftersyn af ABA, ABDL, AVS  og eftersyn af gaskedler.

Opgaven passer godt ind i Caverions strategi.

-          Vi vil gerne profilere os som tværgående teknikentreprenør inden for facilities management, hvor vi tjekker alt fra ventilation over lys til reolhøjde i butikkerne. Samtidig kan vi med vores mange geografiske placeringer let servicere Elgigantens butikker fra Hillerød til Kolding, siger distriktschef Lars Nielsen fra Caverion.

Thomas Bredbjerg Nielsen, Facility & Project Manager hos Elgiganten er sikker på, at dette er den eneste rigtige løsning.

-          Den intelligente vej til energibesparelser, effektiv bygningsdrift og overholdelse af myndighedskrav er facilities management, siger han.

Læs mere i Dansk VVS her >>

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Louise Wilhelmsen Journalist Direkte: +45 7623 2042 Mobil: +45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder