Hanne Rendsborg2.jpg
29.11.2016 Artikler

Ny distriktschef går efter industrikunder på Sjælland

Hanne Bruun Rendsborg har skiftet titlen som serviceleder hos TDC ud med titlen som distriktschef hos teknikentreprenøren Caverion. Hun skal lede serviceforretningen på Sjælland med base i Ringsted. Hanne Bruun Rendsborgs strategi går på at tilbyde serviceaftaler og at få solgt hele Caverions produktportefølje ind til det offentlige og til industri virksomheder.

-          Jeg har ledet teknikere i flere år, og har arbejdet med indkøb, salg, administration og teknisk installation og service. Jeg har tidligere skabt gode resultater, og jeg har altid haft succes med især medarbejdertilfredshed. Det er ganske enkelt vigtigt, at medarbejderne får opmærksomhed fra deres leder. På den måde får jeg medarbejdere og ledere til at engagere sig, og de udvikler sig, fortæller Hanne Bruun Rendsborg.

Ny strategi lanceret

Caverion har netop lanceret en ny strategi for servicedivisionen i Danmark. Denne tager udgangspunkt i, at alle skal gøre mere af dét, de er gode til. Derfor vil der også være mere fokus på det tekniske i serviceleder og teknikergruppen, medens fokus på økonomi, ledelse og struktur naturligt ligger hos en leder med administrativ baggrund som Hanne Bruun Rendsborg.
Den 56-årige distriktschef har ikke et indgående kendskab til den branche, hun nu er trådt ind i. 

Ansvar for store erhvervskunder

Hanne Bruun Rendsborg er oprindeligt uddannet indkøber, og har været i TDC i 38 år. Hun er headhuntet til alle de stillinger, hun har siddet i. Fra 2008 til 2014 var hun driftschef hos NetDesign, og var ansvarlig for store løsninger hos erhvervskunder som Carlsberg og Lundbeck. Alarmcentralen, 112 og Politiet, 114 var hun også ansvarlig for. Siden 2014 har hun været serviceleder hos TDC.

Vild med heste

Hanne Bruun Rendsborg bor i Ejby uden for Køge. Når hun holder fri, kører hun til eks-mandens hestepension, hvor deres fælles 24-årige datter bor.

-          Jeg hjælper med at passe hestene. Min datter ridder dressur på landsplan, og jeg er med hende rundt til stævner. Alt min fritid og ferier går med heste. Det er en livsstil, og jeg har brugt meget energi på heste i de sidste 20 år, siger Hanne Bruun Rendsborg.

Om Caverion

Det overordnede omdrejningspunkt for Caverion-koncernen er livscyklusløsninger til bygninger og industri. I Danmark har den store teknikoperatør flere end 1000 ansatte, der arbejder fra 11 servicecentre over hele landet. Omsætningen er på godt en milliard kroner. Tidligere var virksomheden kendt som ABB Electric og YIT, men skiftede i 2014 navn til Caverion. Koncernen er børsnoteret i Finland. 

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Louise Wilhelmsen Journalist Direkte: +45 7623 2042 Mobil: +45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder