Fil 30-06-2016 16.00.50.jpeg
01.07.2016 Artikler

Projekter DK fejrer et år uden ulykker

Det bliver fejret med kage i Fredericia og Skovlunde og på flere byggepladser, og direktør, Jørgen Leivsgard Christensen, er stolt af bedriften.

"Det er en præstation, vi gerne vil fejre, og vi har valgt at hejse flaget på kontorene i Fredericia og Skovlunde. Vi håber at fastholde vores gode statistik i en rum tid fremad," siger han.

Holde fokus på sikkerheden

Jørgen Leivsgard Christensen kom til Caverion fra NCC, som opnåede 5½ år uden ulykker, og det at holde fokus på arbejdssikkerheden øger chancen at undgå ulykker. 

"Det handler om hele værdigrundlaget. Vi lærer vores børn at se sig til begge sider flere gange, inden de går over gaden. Sikkerhed på arbejdspladsen handler om det samme – holder vi fokus på sikkerheden, undgår vi ulykker, siger," Jørgen Leivsgard Christensen, der fortæller en anekdote om en jægersoldat, han har arbejdet sammen med:

"Han har ni gange rejst til Afghanistan for at kæmpe mod Taliban. Da han kom ud på en byggeplads, følte han sig mere usikker, end når han var i krig, for der vidste han, hvor fjenden var. På en byggeplads sker der noget overalt, så det er vigtigt at holde øje med potentielle ulykker," fortæller han.

Ledelsens ansvar

Ifølge Jørgen Leivsgard Christensen er det ledelsens ansvar at sætte arbejdssikkerhed på dagsordenen.

"Vi går selvfølgelig op i, at vores medarbejdere har en sikker arbejdsplads og ikke kommer til skade. Fokus skal komme fra ledelsen, for ellers mangler der opmærksomhed omkring sikkerheden. Vores kunder går også op i, om vi har mange ulykker. Det er et parameter, når vi er ude at sælge og skal prækvalificeres," siger han.

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Louise Wilhelmsen Journalist Direkte: +45 7623 2042 Mobil: +45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder