Per Koopmann-1.jpg
29.01.2019 Artikler

Caverion Marine i samarbejde med Danfoss Drives og Vikingegaarden om landstrøm til havne

I et samarbejde mellem Caverion Marine, Danfoss Drives og Vikingegaarden om landstrøm til skibe står Caverion Marine for levering og installation af en ProPower ShoreSupply landstrøm som turnkey-løsning. Systemet er med automatisk registrering af alt elforbrug og overvågning af hele løsningen.

Caverion Marine har stor erfaring med levering af nøglefærdige landstrømsløsninger til havne i hele verden. Landstrøm mindsker miljøbelastningen og dæmper støjen fra skibe, fordi dieselgeneratorer nu kan erstattes med landstrøm fra elnettet. Vikingegaarden har indgået samarbejde med Caverion Marine netop fordi, at Caverion Marine har den knowhow og ekspertise i levering, installation og servicering af nøglefærdige landstrømsløsninger til havne. 

- Det glæder mig meget at have fundet en samarbejdspartner som Caverion Marine, som kan stå for turnkey-løsninger inden for landstrøm til havne, siger Ulrik Østergaard, adm. direktør, Vikingegaarden.

Chef for Marine hos Caverion, Per Koopmann, siger:

"Vi er meget glade for samarbejdet med Vikingegaarden A/S, hvor vi sammen kan levere en smart landstrømsløsning til havne, siger han.

Læs hele artiklen her > >

Downloads

Contact us or subscribe

Louise Wilhelmsen Journalist Mobil: 45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder