Circle K.png
27.02.2024 Pressemeddelelse

Caverion skal installere ladere standere til Circle K’s erhvervskunder

Caverion skal installere ladere standere til Circle K’s erhvervskunder

Teknikentreprenøren Caverion har indgået en aftale om at installere ladere til elbiler hos Circle K’s erhvervskunder. Aftalen bidrager til udrulningen af den nødvendige infrastruktur til elbiler i Danmark og sætter yderligere skub i Caverions ambitioner om at styrke den grønne omstilling.

Caverion og Circle K er gået sammen om at udbygge ladeinfrastrukturen til elbiler markant i Danmark. Caverion er markedsledende inden for installation og drift af ladestationer, og de kommende foreløbig fire år får teknikentreprenøren ansvaret for at installere og udbygge Circle K’s ladeinfrastruktur til erhvervskunder.

”En af vores fornemmeste opgaver i Caverion er at være med til at løfte den grønne omstilling i Danmark. Ved at udvikle infrastrukturen, så det bliver lettere at lade sin elbil derhjemme, i arbejdstiden og på farten bidrager vi til dette, og derfor er vi rigtig glade for aftalen med Circle K,” siger Carsten Sørensen, der er administrerende direktør i Caverion Danmark.

Caverion kommer til at installere ladere til Circle K’s erhvervskunder, så medarbejderne her kan lade deres elbiler op, mens de er på arbejde. Derudover bliver det muligt for erhvervskunder, som har en aftale med Circle K, at få Caverion til at installere en lader hjemme i carporten.

Circle K har allerede etableret et af de største lynladernetværk i Danmark. Siden 2020 har kæden etableret tre nye lynladepladser om ugen for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning. Rammeaftalen med Caverion skal sætte yderligere skub i Circle Ks erhvervssatsning.

”Antallet af elbiler vokser kraftigt i Danmark. Vi investerer derfor mere end 1 milliard kroner i ladeinfrastruktur, og inden sommer runder vi 430 lynladepladser på vores 208 Circle K-stationer i hele landet. Herudover satser vi nu massivt på at etablere flere tusinde ladere til elbiler hos virksomheder og hjemme hos deres medarbejdere,” siger Sisse Follmann, produktchef for el og brændstof hos Circle K.

Det seneste år er der for alvor kommet gang i salget af elbiler. Ved udgangen af august kørte 159.700 elbiler rundt på de danske veje, hvilket er en stigning på 67,6 % fra året før, viser tal fra Danmarks Statistik. Op mod fire ud af 10 nye biler, der forlader autoforhandleren, kører nu helt eller delvist på strøm.
 

For yderligere oplysninger kontakt:
Maja Nordal Brenøe, Head of Marketing and Communications| Caverion Danmark A/S
Mobil: +45 4214 0246 | maja.n.brenoee@caverion.com

Kirsten Grumstrup, Kommunikationschef | Circle K
Mobil: +45 2913 5551 | pressedk@circlekeurope.com 

Caverion – Building Performance
Caverion er en international drifts- og teknologivirksomhed, der er til stede på mere end 200 lokationer i 10 europæiske lande og beskæftiger mere end 15.000 medarbejdere. I Danmark er vi repræsenteret i tre forretningsområder: Technical Maintenance, Managed Service og Energi & Infrastruktur. Med opkøbet af DI-Teknik og CS Electric, som er begge er totalleverandører inden for industriel el og automation, tæller vores organisation nu omkring 800 medarbejdere i Danmark.

Vi hjælper både danske og internationale kunder med smarte og bæredygtige løsninger inden for bygnings-, transport, industri-, forsynings- samt energisektoren. Vores kompetencer dækker bredt fra el, klima, VVS, høj- og mellemspænding, automation, sikring og EV, til serviceydelser inden for Facility og Performance Management og OPP-aftaler samt komplekse ydelser og totalløsninger inden for engineering og digitalisering.

Caverion er børsnoteret på Nasdaq Helsinki og omsatte i 2022 for ca. 2,3 mia. euro. 


Circle K
Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 14.000 butikker og stationer og ca. 122.000 ansatte i 24 forskellige lande rundt om i verden. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 436 lokationer landet over. Vi arbejder målrettet med en bæredygtig omstilling af vores forretning og investerer massivt i lynladestandere til elbiler.

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Abonner på nyheder