• Effektivt samarbejde på Shell Raffinaderiet sikrede optimalt resultat

  03. maj - 2017
  Flere af Caverion Danmarks afdelinger har deltaget i bygningen af Shell Raffinaderiets opdaterede og terrorsikrede kontrolrum til 68 millioner kroner. Rummet er hjertet i raffinaderiet, hvorfra teknikerne kan holde øje med alt, hvad der sker på området, inklusiv raffinaderiets havneterminal på Fredericia Havn.
  Læs hele artiklen
 • Digitaliseringen gør hverdagen lettere for serviceteknikerne

  13. jul - 2016
  Mange af Caverions serviceteknikere i Norge, Sverige og Finland udnytter til fulde fordelene ved den stadig mere udbredte digitalisering via værktøjet CMFS (Caverion Mobile Field Service), som Caverion selv har udviklet, og som gør deres hverdag betydeligt lettere. Inden længe indføres det også i Danmark og Tyskland.
  Læs hele artiklen
 • Mogens vedligeholder slottene

  13. jul - 2016
  Mogens Møller er VVS-montør, og han er en af de Caverion folk, der arbejder for Styrelsen for slotte og kulturejendomme, som vedligeholder Statens slotte og ejendomme.
  Læs hele artiklen
 • Michael er med til at sikre Microsofts værdier

  11. jul - 2016
  Til Microsofts nye domicil i Lyngby har Caverion leveret adgangskontrol, videoovervågning, porttelefon, overfaldsalarmer, tyverisikring, og via en underleverandør har Caverion sørget for speed gates ved indgangspartiet.
  Læs hele artiklen
 • Livscyklus ansvar på politistationen i Holstebro

  11. jul - 2016
  Politistationen i Holstebro er et OPP-projekt, (Offentligt-Privat Partnerskab) og Caverion tager livscyklus ansvar for bygningen. Ud over at Caverion leverer alle byggesystemer, står vi også for teknisk vedligehold, rengøring og vedligeholdelse af udendørsområderne de næste 25 år. Netop livscyklus ansvar for bygninger og anlæg er den overordnede strategi for alle Caverions løsninger, og vi sørger blandt andet for større energieffektivitet, så kunden tager hensyn til miljøet og holder udgifterne nede.
  Læs hele artiklen