08.02.2018 Pressemeddelelse

Ny kaptajn på broen for Caverions projektforretning

Fra 1. februar er Søren K. Overgaard ansat som projektdirektør hos Caverion i det forretningsområde, der arbejder med store teknikentrepriser. Her er OPP og OPS et fokusområde for Caverion, der blandt andet lige nu arbejder på et 41.000 m2 stort kontorhus på Kalvebod Brygge i København samt Det Nye Universitetshospital (DNU) i Aarhus.

45-årige Søren K. Overgaard har en fortid som teknisk direktør hos Kaj Ove Madsen A/S, byggechef på Det Nye Universitetshospital (DNU) samt projektchef hos Jørgen Friis Poulsen A/S og MT Højgaard A/S. Han er uddannet diplomingeniør, har en HD i organisation og ledelse og er desuden uddannet kaptajn af reserven ved Ingeniørtropperne, hvor han dog ikke er aktiv længere.

-          Caverion har en god og sund ordrebeholdning og dygtige medarbejdere, som gør det godt. Vi har et stærkt fundament at bygge på, og vi skal fortsætte med at gå den vej. Fra min tid som bygherre og totalentreprenør har jeg fået en række erfaringer, der gør, at jeg står stærkt i forhold til at støtte vores kunder. Jeg har stor erfaring i projektudførelse, og jeg ser frem til den ledelsesmæssige udfordring, siger Søren K. Overgaard.

Øget digitalisering af bygninger

Den øgede digitalisering i samfundet og teknologien i bygninger er i fokus i afdelingen for store projekter i Caverion. Omdrejningspunktet er livscyklusløsninger, som bliver tænkt ind i bygningerne, hvor udviklingen og designet af bygningens drift er inkluderet.

-          Skallen er bygningens overtøj, og der er meget teknologi inden i bygningerne. Vi udvikler løsninger, så vores kunder f.eks. får et bedre indeklima og sparer CO2. Udover nybyggeri med et højt teknisk niveau vil den eksisterende bygningsmasse i de kommende år forventeligt blive opgraderet på tekniksiden. Generelt sørger vi for, at bygningerne er behageligere og sundere at opholde sig i via ny teknik, siger Søren K. Overgaard.

Af flere omgange mødes fortid og nutid for Søren K. Overgaard, der som tidligere byggechef på DNU nu træder ind hos Caverion, som er med til at bygge det nye hospital. For MT Højgaard var Søren K. Overgaard ansvarlig for storentreprisen på råhuset på Musikkens Hus i Aalborg, hvor Caverion har lavet installationerne.

-          Jeg glæder mig til at komme tilbage på DNU på den anden side og være med i det arbejde, siger han.

Søren K. Overgaard bor i Aarhus, er samboende med Sanne og far til en datter på 10 år samt bonusfar til en dreng på 13 år. I fritiden løber og cykler han og rejser gerne ud i verden for at opleve andre kulturer. Indtil videre er rejser til Riga og Lyon planlagt i år.

Yderligere oplysninger:

  • Projektdirektør Søren K. Overgaard, mobil: 60 84 44 22, mail: soeren.k.overgaard@caverion.com

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Louise Wilhelmsen Journalist Direkte: 45 7623 2042 Mobil: 45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder