Building Performance

Se filmen


Vi lever i usikre tider. Klimakrisen har længe været et definerende spørgsmål i vores tid, da verden blev sendt i Corona lockdown.

Det er sikkert at sige, at ingen fra vores generation nogensinde vil glemme 2020, effekten vil mærkes i måneder, måske år. Selvom vi tackler nutiden, må vi ikke glemme vores fremtid.

FN siger, at påvirkningerne af klimaforandringerne vil påvirke alle. Vi ser allerede skiftende vejrmønstre og forhøjet vandstand. Vi er nødt til at gribe ind nu.

Ligesom Corona er klimakrisen noget, vi skal bekæmpe sammen. Vi er nødt til at erkende, at vores valg påvirker andre og vores fælles fremtid. Vores valg betyder noget.

I vores fælles fremtid vil byer spille en stor rolle. Hvorfor? Byer tegner sig for mere end 70 procent af verdens samlede CO2 emissioner, og bruger en tredjedel af verdens energi. I EU alene udgør bygninger alene 40 procent af emissionerne. I 2050 vil over 70 procent af befolkningen bo i byerne.

Der er ingen tvivl om, at byer med bygninger, industri og infrastruktur kan skabe en bedre fremtid for vores planet.


Hvordan påvirker byer os som mennesker og vores fremtid?

De byer, vi bygger, påvirker mere end klimaet. De påvirker også direkte os som mennesker. Den måde, vi lever og arbejder på, er formet af de miljøer, vi skaber omkring os. Når alt kommer til alt, tilbringer vi mere end 90 procent af vores liv indedøre.  

Oprindeligt tilbød bygninger husly mod farer og elementer som kulde, regn, vind og sne. I dag er de i stand til at registrere, hvem der er i bygningen og af hvilken grund. De kender vejrforholdene og indstiller systemerne automatisk, de anerkender beboernes behov og rapporterer uafhængigt af fejl i det tekniske system. Snart interagerer bygninger endnu mere. Tilsluttet distriktsnettet vil bygninger blive et produktivt aktiv i byens økosystem.

Derfor spørger vi i Caverion os selv hver dag: Hvordan kan vi få bygninger, infrastruktur og industri til at arbejde i harmoni til gavn for de mennesker, der er afhængige af dem?

Smarte byer skabes ikke fra bunden. De skabes ved at gøre hver eksisterende og ny bygning smartere, mere intelligent og mere bæredygtig, én efter én. Det er skabt med det mål at give indbyggerne et sundere, sikrere og mere komfortabelt liv og forsikring om, at deres omgivelser ikke bidrager til klimaændringer, men hjælper med at ændre dem.

Vil du vide mere om smarte byer, smart teknologi, og hvordan Caverion muliggør bedre performance og menneskers velvære? 
Tilmeld dig vores nyhedsbrevHvem er Caverion?

Vi brænder for at støtte vores kunder med ekspertrådgivning, der sigter mod bæredygtige resultater, drevet af vores formål: At muliggøre ydeevne og menneskers trivsel i intelligente og bæredygtige bygningsmasser. 

Vi forstår, at den måde, vi lever og arbejder på, er påvirket af de miljøer, vi skaber omkring os. Det starter fra den første dag, vi trækker vejret. Vi lærer, vokser og udvikler os i specialbyggede rum. Vi tilbringer det meste af vores liv indendørs, i konstruktioner af beton, glas, træ og stål. Det har indvirkning på, hvem vi er som individer.

De påvirker vores valg i livet: vores karrierer, vores venskaber, vores elskede. I sidste ende vores materielle, følelsesmæssige og fysiske velbefindende. Inden for disse bygningsmasser- fra bygninger til industrielle byggepladser og den infrastruktur, der understøtter dem - er teknologien en vigtig part. Men det handler ikke kun om selve teknologien. Det handler om den effekt, det kan have, når vi anvender viden, nysgerrighed og mangeårig erfaring til at optimere disse bygningsmasser.

Det handler om at forstå livscyklussen for mennesker, virksomheder, bygninger og byer. Se ethvert menneskeskabt miljø som en mulighed for at forbinde det, vi har lært for at udvikle fremtiden.

Spørg os selv: Hvordan får vi bygninger, infrastruktur og industri til at arbejde i harmoni til gavn for de mennesker, der er afhængige af dem? 

Vi er en del af et større økosystem med egen livscyklus. Det omfatter vores børn og kommende generationer. Vi ønsker at forbedre performance på alle områder og være stolte af det, vi giver videre; at sikre menneskers, virksomheders og planetens trivsel. Det handler om bæredygtige resultater. At skabe smarte bygningsmasser, hvor vi kan leve bedre, arbejde mere produktivt, rejse sikkert og udforske yderligere.

Så det er mere end teknologi. Det handler om at forbedre den måde, vi lever og arbejder på i de strukturer, vi bygger. I dag, I morgen, hver dag; det handler om building performance.


Vidste du?

Den historiske udvikling af CO2-emissioner globalt viser en dramatisk stigning i løbet af de sidste 50 år.

CO2 emissionsI 2019 leverede Caverion 72.000 MW / h energibesparelser til kunderne gennem EPC-tjenester (Energy Performance Contracting).

Dette svarer til det gennemsnitlige årlige forbrug af 30.000 3-værelses lejligheder i en bygning.


EPC-hankkeet


De årlige energibesparelser, der leveres gennem Energy Performance Contracting (EPC) -tjenester, er tre gange højere end Caverions eget energiforbrug i 11 lande i vores egne bygninger.

Faldende tendens i Caverions energiforbrug i vores egne bygninger.

indirect energy consumption


2019 EPC energibesparelser for kunder er tre gange højere end Caverions eget energiforbrug i vores bygninger.

2019 EPC energy savings