IoT-sensorer indsamler værdifulde data om din bygning døgnet rundt

IoT-sensorer dækker over en lang række små sensorer, der indsamler data om forskellige variable i din bygning, som bliver gemt i skyen, hvorefter de kan analyseres og præsenteres.

Sensorerne er et meget værdifuldt værktøj til indsamling af data om din ejendom. Med dataindsamlingen kan du overvåge de nuværende forhold og identificere afvigelser og ud fra det planlægge eventuelle forbedringer.


Træf gode beslutninger på baggrund af data i realtid og historiske data

IoT-sensorerne bruges til tilstandsovervågning. Sensorerne kan let flyttes rundt i ejendommen. Herunder kan du se nogle af de mest anvendte IoT-sensorer, og hvad de kan hjælpe dig med at holde øje med:

Indendørs-lufttemperatur
Med IoT-sensorer kan du måle temperaturen, hvor du vil, og sensoren kan flyttes rundt efter behov.

Relativ luftfugtighed
Hjælper dig med at identificere potentielle problemer med indendørsluften og dermed sikre et optimalt indeklima.

Kuldioxid (CO2)
Måler CO2 indholdet i luften og viser, om der bliver udluftet nok til at sikre et godt indeklima.

TVOC-niveauer
Registrerer den totale sum af flygtige organiske forbindelser i luften og hjælper dig med at vurdere luftkvaliteten i din bygning.

Støv og fine partikler
Ved at måle antallet af små partikler i luften kan det vurderes, hvor ren luften i din bygning er.

Radon
Måler mængden af radon i luften og giver dermed et billede af mængden af stråling indendørs.

Differenstryk
Hjælper dig med at identificere eventuelle problemer med ventilationssystemet og gør din bygning sundere for dens brugere.

 

Vores IoT-sensorer er trådløse og kan installeres, hvor det ønskes. Sensorerne kan enten benyttes som en enkeltstående løsning eller som supplement til et eksisterende bygningsautomationssystem. 

Gør det nemt at håndtere og overvåge dine data ved at samle det i et enkelt system

At have al data samlet i ét system gør det nemt at overvåge og dermed også nemt at reagere, når det behøves.

Caverions SmartView platform er en samlet løsning, der giver overblik over de indsamlede tilstandsdata i realtid og hjælper med at identificere eventuelle afvigelser, og på baggrund af det, foreslår anbefalede handlinger. Dette sker døgnet rundt, og platformen kan tilgås fra alle slags enheder. Derudover kan du vælge at modtage SMS-alarmer og e-mails, hvis tilstande nærmer sig et kritisk niveau.

Slutbrugere af din ejendom kan også drage fordel af de indsamlede målingsdata, da moduler i Caverion SmartView let og sikkert kan deles med relevante personer. På den måde bliver det nemmere for brugere at træffe de rette beslutninger for din bygning.

Al data indsamlet via IoT-sensorerne kan vises i Caverion SmartView, så tøv ikke med at kontakte os og få en snak om, hvordan vi ved hjælp af smart udnyttelse af målingsdata kan gøre din bygning smartere. 

Oprethold ejendomsværdien med effektiv IoT-teknologi

Takket være den indsamlede data kan du sikre et godt indeklima i din ejendom. Et godt indeklima opretholder din ejendomsværdi og øger brugertilfredsheden.

Vi kan tage os af installationen af IoT-sensorerne og lære dig, hvordan du mestrer forholdene i din bygning. Brug vores ekspertise inden for alle slags bygningsteknologier til at styre hele din ejendom på en effektiv måde og udnytte indsamlet målingsdata. Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om fordelene ved brug af IoT-teknologi til måling i ejendomme.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os