olekragh.jpg
28.02.2019 Artikler

Kristinehøj Plejehjem fik styr på køleanlæg med automatisk overvågning

Kristinehøj Plejehjem ønskede sig optimering af deres køle-og fryserum, og efter rådgivning fra Caverions køleteam i Skovlunde og serviceleder Ole Kragh fik plejehjemmet installeret automatisk overvågning af temperaturen. Det betyder, at Kristinehøj Plejehjem lettere holder den rette temperaturen, og udsving med det samme bliver rapporteret digitalt

-          Vi er meget glade for den løsning, vi har fået hos Caverion. Det handler om, at vi skal imødekomme Fødevarestyrelsens krav til os, fordi vi arbejder med fødevarer. Vi skal kunne dokumentere temperaturer i vores køle- og fryserum tre måneder tilbage, og med løsningen fra Caverion er det blevet lettere at opnå en korrekt temperatur. Vi får hurtigt besked på mobil eller computer, hvis der er udsving, siger pedel Jesper Voltov fra Kristinehøj Plejehjem.

Han fortæller også, at plejehjemmet tidligere foretog manuelle tjek af køl og frys. Og der var problemer med, at dette ikke fungerede og i øvrigt krævede en del arbejde

-          Nu virker det, og på tre år har vi tjent anlægget hjem, da vi tidligere leasede et system. Dengang var der altid 6-7 følere, der ikke virkede, og det gav et ustabilt temperaturniveau, fortæller Jesper Voltov.

Succes med levnedsmiddelbranchen
Serviceleder Ole Kragh fra Caverion fortæller, at Caverion med den nye overvågning kan levere langt mere komplicerede løsninger til større industrikunder. 

-          Vi har fundet en leverandør, som kan levere den overvågning, som kan sikre stabil og korrekt overvågning af vore kunders køle- og fryseanlæg. Når vi arbejder med kunder inden for levnedsmiddelbranchen er der en række krav, de skal overholde, og med denne løsning er det meget lettere for dem, siger Ole Kragh.

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Louise Wilhelmsen Journalist Mobil: 45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder