PostNord.jpg
14.12.2020 Pressemeddelelse

PostNord vælger Caverion som sin interim Facility Management partner i Danmark, Sverige og Finland

PostNord har valgt Caverion som partner på grund af Caverions tekniske kompetence og evne til at levere en ensartet, bæredygtig serviceydelse i de nordiske lande. Desuden fremhæver PostNord Caverions kundecentrerede tankegang og ønsket om løbende at udvikle ydelserne for at understøtte PostNords kerneforretning problemfrit. For både PostNord og Caverion er bæredygtighed et centralt strategisk fokusområde.

"Vi er glade for vores samarbejde med Caverion på flere end 100 lokationer rundt om i Danmark, Sverige og Finland. Vores partnerskab er nu interim på grund af en igangværende tvist med en tredjepart. Som altid hos PostNord lægger vi stor vægt på moderne, digitale ydelser og bæredygtighed i driften," siger Christian Göttsche, chef for PostNord Facility Management.

"Vi er glade for at få mulighed for at støtte PostNord i deres kerneforretning, og vi ser frem til at udvide vores partnerskab i fremtiden, siger Thomas Hietto, viceadministrerende direktør og chef for Caverions Business Unit Services.
"Caverions mål er at sikre en servicelevering med konkrete resultater for PostNord, såsom energi- og omkostningsoptimering med høj kundetilfredshed. PostNord vil også drage fordel af Caverion SmartView – en digital platform, der viser bygningers performance," forklarer han.

Downloads

Contact us or subscribe

Louise Wilhelmsen Journalist Mobil: 45 6189 5883 louise.wilhelmsen@caverion.com
Abonner på nyheder