_President of CEO of Caverion Corporation as of 9 August 2021-Jacob-Göetzsche_2.jpg
19.05.2021 Pressemeddelelse

Jacob Götzsche udnævnt til CEO og administrerende direktør for Caverion Corporation

Bestyrelsen for Caverion har udpeget Jacob Götzsche til CEO og administrerende direktør for Caverion Corporation. Han tiltræder stillingen den 9. august 2021.

Jacob Götzsche tiltræder i Caverion efter en lang karriere i ISS, en global udbyder af facility management. Senest havde han stillingen som administrerende direktør for Europa. I denne stilling var han også medlem af direktionen i ISS-koncernen og rapporterede til koncernchefen. I løbet af sin karriere hos ISS har Götzsche også haft forskellige regionale lederskabs-, M&A- og økonomiroller.

”Jacob Götzsche har en bred international erfaring med dyb indsigt i alle vores kernemarkeder fra en global servicevirksomhed. Han er en velkendt og respekteret leder i branchen og har en stærk track record i at skabe lønsom vækst, både organisk og gennem M&A. Hans operationelle ansvar har omfattet facility management, teknisk vedligeholdelse og store kapitalprojekter. Hans evne til at fokusere på mennesker og opbygge forskellige, multinationale og højt ydende teams er et stort aktiv for Caverion, ”siger Mats Paulsson, bestyrelsesformand for Caverion Corporation. ”Bestyrelsen er overbevist om, at Jacob Götzsche er den rette person til at føre Caverion ind i fremtiden, og at han optimalt supplerer vores ledelsesteams kompetencer,” konkluderer Paulsson.

”Jeg er meget glad og beæret over at blive en del af Caverion og lede virksomheden sammen med et meget erfarent ledelsesteam. Jeg ser frem til at arbejde sammen med alle Caverion medarbejdere og vores kunder for at levere bæredygtig building performance. At lede og motivere mennesker med respekt, tillid og empowerment er nøglen for mig til succes. Jeg har også en naturlig passion for performance fra min operationelle erfaring og baggrund inden for økonomi. Desuden har jeg arbejdet inden for mange forskellige brancher, herunder stærkt regulerede brancher. Dette har givet mig en dyb kommerciel indsigt og forståelse for kundens behov. Alt dette vil jeg bruge til at skabe værdi for alle Caverions interessenter, ”siger Jacob Götzsche.

Om Jacob Götzsche:

Født: 1967

Nationalitet: dansk

M.Sc. (Econ.), Syddansk Universitet

 

CV og foto af Jacob Götzsche vil være tilgængelige på Caverions websted på http://www.caverion.com/investors/corporate-governance/management-board. Jacob Götzsche vil være tilgængelig for medie henvendelser, når han er tiltrådt i Caverion.

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Yderligere information    Vil du vide mere om hele forløbet så kontakt: Milena Hæggström, Head of Investor Relations and External Communications, Caverion Corporation, tel. +358 40 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Abonner på nyheder