DI-Teknik-car.jpg
07.03.2022 Pressemeddelelse

Caverion opkøber DI-Teknik A/S, en af Danmarks største automationsvirksomheder

Caverion har i dag erhvervet 80 procent af aktierne i den danske virksomhed DI-Teknik A/S. DI-Teknik er en af Danmarks største virksomheder inden for industriel automation med ca. 185 medarbejdere og mere end 25 års erfaring inden for automation og industriel elektrificering.

DI-Teknik opererer som totalleverandør (design, dimensionering, programmering, installation og vedligeholdelse) inden for industriel automation, IT og elektrificering. Virksomhedens omsætning i 2020/21 udgjorde 207 mio. DKK, hvor automation tegner sig for størstedelen af forretningen. DI-Teknik er fuldt ud ejet af holdingselskabet Teknik-Invest ApS. Parterne er blevet enige om ikke at oplyse salgsprisen.

"Da vi hovedsageligt har været aktive i det storkøbenhavnske område, giver Caverions størrelse, landsdækkende tilstedeværelse og kapacitet betydelige muligheder for at udvikle forretningen yderligere.  Vi mener vi kan udvide vores tilbud inden for industriel automation og relaterede ydelser mere bredt i Danmark og internationalt på tværs af alle Caverions lande", siger Rasmus Thygesen, administrerende direktør for DI-Teknik.

"Dette opkøb vil tilføre Caverion i Danmark helt ny ekspertise og kapacitet inden for industriel automation. Transaktionen giver os adgang til store vækstsegmenter på det danske marked, såsom pharma-, fødevare- og forsyningsindustrien, herunder spildevand og energi, samt procesindustrier generelt. Det styrker også vores evne til at levere smarte, digitale og bæredygtige løsninger til industrisegmentet mere bredt uden for Danmark. Vi er meget glade for, at de højt kvalificerede medarbejdere fra DI-Teknik slutter sig til vores team," siger Carsten Sørensen, administrerende direktør for Caverion Danmark.

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:  Carsten Sørensen, Administrerende Direktør, Caverion Danmark, tlf. 7623 2701, carsten.soerensen@caverion.com
Abonner på nyheder