Caverion-Technicians.jpg
08.09.2022 Pressemeddelelse

Udvikling af CO2-neutrale bygninger fremskyndes gennem nyt samarbejde mellem ABB og Caverion

Udvikling af CO2-neutrale bygninger fremskyndes gennem nyt samarbejde mellem ABB og Caverion

Caverion og ABB har i dag annonceret en aftale om at fremskynde udviklingen af energieffektive og bæredygtige bygninger. Formålet med samarbejdet er i fællesskab at tilbyde kunderne avancerede, intelligente løsninger til at opnå CO2-neutrale bygninger og nå deres bæredygtighedsmål.

Ved at samle ABB’s teknologiløsninger, herunder Mission to Zero™ og Caverions bæredygtige løsninger og systemintegrationskapacitet vil begge virksomheders tilbud blive udvidet i Finland, de baltiske lande, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Østrig. Det komplementære tilbud kan anvendes i nye bygninger og moderniseringer for at muliggøre mere automatiserede, intelligente og bæredygtige bygninger i overensstemmelse med kundernes nye krav. Optimale forhold i intelligente bygninger øger også slutbrugernes velbefindende og tilfredshed.

"Aftalen med Caverion viser ABB’s fortsatte engagement i at muliggøre et kulstofneutralt samfund gennem samarbejdets styrke.  Vores fælles kompetencer vil gøre det muligt for kunder i Norden og andre steder at drage endnu hurtigere fordel af den nyeste innovative teknologi inden for intelligente bygninger i overensstemmelse med deres individuelle bæredygtighedskrav", siger Uwe Laudenklos, Marketing & Sales Leader for Europa, Canada og det frankofone Afrika (ECAF), ABB’s Electrifications Smart Buildings Division.

"Hos Caverion ønsker vi at skabe et bæredygtigt aftryk for alle kunder med de løsninger, vi designer og leverer. Vi er glade for at udvide samarbejdet med ABB, da vi deler fælles mål mod et bæredygtigt, CO2-neutralt samfund. Sammen vil vi give vores kunder state-of-the-art-løsninger til energieffektive og bæredygtige bygninger", siger Kari Sundbäck, Head of Services, Solutions, Digital and Sustainability i Caverion Group.


Samarbejdet vil fokusere på projekter i Finland, de baltiske lande, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Østrig - hvilket udvider ABB's og Caverion‘s tilbud i disse lande til både nye og eksisterende bygninger. 



Om Caverion
Vores liv er formet af de omgivelser, vi bygger omkring os. Ved at gøre de byggede miljøer smarte og bæredygtige giver Caverion mulighed for at forbedre præstationsevnen og menneskers velvære. Kunderne kan stole på vores ekspertvejledning i hele livscyklussen for deres bygninger, infrastruktur eller industrielle anlæg og processer: fra design & build til projekter, teknisk og industriel vedligeholdelse, facility management samt rådgivningstjenester. Vores kunder får støtte fra over 14.000 fagfolk i 10 lande i Nord- og Centraleuropa. Vores omsætning i 2021 var på ca. 2,1 mia. euro. Caverion’s aktier er noteret på Nasdaq Helsinki. Caverion - Building Performance www.caverion.com

 

Om ABB Electrification
ABB Electrification er globalt førende inden for elektriske produkter og løsninger. Hele vejen fra kilden og frem til stikkontakten elektrificerer vi verden på en sikker, smart og bæredygtig måde. Verdens efterspørgsel efter elektricitet vokser. Derfor samarbejder vores mere end 50.000 medarbejdere i 100 lande med kunder og partnere om at ændre den måde, hvorpå mennesker lever, arbejder og bruger elektriske produkter. Vi udvikler innovative produkter, løsninger og digitale teknologier, der muliggør energieffektivitet og et lavemissionssamfund på tværs af alle sektorer. Med en kombination af globale kompetencer og lokal ekspertise understøtter vi de globale tendenser, leverer kvalitet til kunderne og skaber en bæredygtig fremtid for samfundet. Læs mere på go.abb/electrification

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Abonner på nyheder