Danske Bank - Vilnius office -Caverion.jpg
27.10.2022 Pressemeddelelse

Danske Bank og Caverion indgår partnerskab i 5 lande og ca. 200 afdelinger i Danske Bank vil blive sikret af Caverion

Danske Bank og Caverion har indgået en partnerskabsaftale inden for sikkerhedsløsninger i Danmark, Finland, Litauen, Norge og Sverige. Partnerskabet omfatter vedligeholdelse af sikkerhedsløsninger i alle Danske Banks afdelinger på ca. 200 kontorer.

Caverion skal levere en on-stop-shop sikringsydelser til Danske Bank, som blandt andet skal øge sikkerheden omkring koncernens bygninger. Aftalen er baseret på Caverion’s kompetence inden for sikrings- og sikkerhedsløsninger, som bl.a. omfatter cloud-baserede løsninger og ensartet vedligeholdelsesdrift.

“Vi er meget stolte af at indgå dette partnerskab med Danske Bank på tværs af vores landegrænser. Med vores omfattende lokale servicenetværk og vores tekniske eksperter ser vi frem til at tilbyde pålidelige, ensartede og transparente løsninger til Dansk Bank. Vi glæder os til samarbejdet og til at finde nye muligheder for at styrke vores partnerskab, siger Daniel Tabermann, Vice President, International Sales & Key Accounts.


Læs mere om vores løsninger og services til SMART Buildings

Læs mere om vores sikkerhedsløsninger

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

For yderligere information, kontakt venligst: Daniel Tabermann, Vice President, International Sales & Key Accounts, Caverion, tfl. +358 40 193 1094, daniel.tabermann@caverion.com
Abonner på nyheder