Caverion opruster med ny forretnings-direktør til CS electric
03.08.2023 Pressemeddelelse

Caverion opruster med ny forretnings-direktør til CS electric

Forankret i toppen af den danske ledelse i Caverion-familien skal Stefan Schlie, som ny forretningsdirektør for CS electric, lede virksomheden i Esbjerg samt integrere to afdelinger Marine og Offshore fra Caverions forretning. Hans fokus er at styrke CS electrics position som førende aktør i Danmark inden for kundesegmenterne marine, industri og energi.

CS electric er beliggende i Esbjerg, som er det vigtigste vækstcentrum i Danmark for både vedvarende energi, offshore, olie og gas. Caverion har hidtil haft aktiviteter i Esbjerg Havn, men når Stefan Schlie overtager direktørstolen, vil virksomheden beskæftige samlet cirka 140 medarbejdere inden for området. Det omfatter medarbejderne fra CS electric samt to af Caverions afdelinger Marine og Offshore. Den organisatoriske tilpasning sker nu knap 12 måneder efter, at CS electric blev en del af Caverion-familien. Formålet er at opnå endnu større synergi i den fælles forretning.

Carsten Sørensen, administrerende direktør i Caverion, udtaler: ”Med ansættelsen af Stefan Schlie som forretningsdirektør for CS electric opruster Caverion-familien nu yderligere i kampen for den grønne omstilling inden for kundesegmenterne marine, industri og energi”.

”Jeg glæder mig til, at Stefan bliver en del af CS electric og Caverion. Han er uden tvivl den rette mand til jobbet både, hvad angår hans stærke lederkompetencer, som passer godt ind i DNA´et hos os. Han har mange års brancheerfaring, som vil komme i spil i vores fælles rejse i de kommende år. Derudover ser jeg det også som en fordel, at han har solid international erfaring, da vi samarbejder med både danske og udenlandske kunder”

”Jeg ser også frem til at opleve synergier mellem CS electric og Caverions eksisterende forretning inden for marine, industri og energi og forventer, at vi bliver en endnu stærkere leverandør til at understøtte den forventede vækst i forretningsområdet”, afslutter Carsten Sørensen.

Vedvarende energi til marinekunder

Når Stefan Schlie ser ind i den opgave, der ligger foran ham, er han ikke i tvivl om, at CS electric og Caverion står med nogle unikke kompetencer og løsninger til et marked, der er i vækst:

”CS electric har en virkelig god know-how inden for el- og automationsteknologi. Deres dedikerede fokus på udviklingen og integration af miljøvenlige energiløsninger, kombineret med Caverions ekspertise, giver os en stærk platform for fortsat vækst både lokalt og internationalt. Sammen er vi i stand til at tilbyde vores eksisterende og nye kunder bæredygtige energireduktionsløsninger” udtaler Stefan Schlie og fortsætter:

”Jeg glæder mig blandt andet til at udbrede CS electrics innovative teknologier og bæredygtige løsninger – såsom ECOPAC – således, at vi kan sikre, at Danmarks udvikling inden for alternative energikilder skubbes i den rigtige retning. Jeg er meget inspireret af, at der i Esbjerg netop nu skrives historie om etableringen af verdens første brintdrevne landstrømanlæg, der er banebrydende i arbejdet med at udvikle bæredygtige, fremtidssikrede og CO2-neutrale løsninger. Anlægget er epokegørende og illustrerer den praktiske anvendelse af brint”.

Kort om Stefan Schlie

Stefan Schlie er en erfaren mand inden for branchen og bringer med sig en stærk baggrund. Han er uddannet maskinmester og har en HD i organisation. Gennem årene har Stefan opnået værdifuld erfaring fra forskellige virksomheder herunder Søværnet, Maersk Line, Maersk Contractors, Maersk Oil og Siemens Windpower.

De seneste 5½ år inden sin start i CS electric har han været afdelingschef i ingeniørafdelingen hos Vattenfalls Offshore Vind forretning.


Om CS electric A/S:

CS electric A/S, som er en del af Caverion, er en teknologivirksomhed, der udvikler, designer, producerer, installerer og servicerer løsninger inden for el-, automations-, robot- og datateknologi. Fokus hos de 90 medarbejdere er altid på at finde netop den løsning, der giver mest værdi for kunderne i marine-, industri- og energibranchen, såvel på kort som på lang sigt. Særligt er CS electric A/S kendt for sine bæredygtige løsninger ECOPAC®, ECOPAC® Reefer og ECOPAC® Converter. Sidstnævnte løsning har, senest i september 2022, vundet en innovationspris for bæredygtig og emissionsfri landstrøm.

Downloads

Kontakt os eller tilmeld dig

Maja Nordal Brenøe
Head of Marketing and Communications, Caverion Danmark A/S
Mobil: +45 4214 0246
maja.n.brenoee@caverion.com

Abonner på nyheder