El

Mængden af elektrisk udstyr og elektriske systemer øges konstant, og vi bliver stadig mere afhængige af det.

Et godt udformet og professionelt installeret el-system kan drastisk forbedre en ejendoms eller et industrianlægs funktion. Og regelmæssig og grundig vedligeholdelse sikrer, at systemerne fungerer optimalt, hvilket ikke alene forlænger levetiden, men også giver energibesparelser.

Vores el-løsninger omfatter traditionelle lavspændings- og højspændings installationer samt industrielle el-løsninger og nødstrømsløsninger baseret på dieselmotorer, UPS og CPS. Belysnings løsninger er en del af el-installationen og spænder lige fra universel belysning til specialfremstillet lysregulering. Vi tilbyder alle typer belysning, lige fra gadebelysning og anden udendørsbelysning til traditionel indendørsbelysning.

Installationer fungerer under strømsvigt

Belysnings teknologien udvikler sig hurtigt, og valget af løsning afhænger i høj grad af, hvilken type lokaler der er tale om, og hvad de skal bruges til. Det er derfor vigtigt at vælge en belysningsteknologi, der passer til formålet. For slutbrugerne er det desuden vigtigt, at belysningen har den rette farve og styrke samt at lamperne er pæne.

Vi sørger for, at vigtige installationer i vores kunders beboelses- og erhvervsejendomme fungerer, selv under strømsvigt. Vi påtager os ansvaret for implementering, drift og vedligeholdelse af godkendte strømfordelings systemer.

Myndighederne har fastsat en række kriterier for dette arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Via Caverions kontrolrum kan vi tilbyde central overvågning og løsning af eventuelle problemer døgnet rundt. Disse medarbejdere samarbejder tæt med de medarbejdere, der tager imod servicehenvendelserne fra kunderne. Sammen udgør de Caverions kundeservicecenter, som aftalekunder kan henvende sig til hele døgnet.Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger