VVS

Caverion tilbyder en lang række opvarmnings-, spildevands-, og vandforsynings løsninger til alle typer bygninger, industrianlæg og projekter.

Inden for opvarmning kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, bl.a. traditionel fjernvarme, forbrændingsanlæg, kedler og mere avancerede opvarmnings løsninger baseret på vedvarende energi, f.eks. varmepumper.

Vi leverer traditionelle VVS-løsninger, spildevands løsninger og vandbehandlings løsninger. Derudover tilbyder vi også løsninger til udnyttelse af regnvand og avancerede løsninger til spildevands behandling.

Miljøvenlige systemer

Vi er uafhængige af materialeleverandører, og derfor kan vi hjælpe vores kunder med at vælge optimale, produktions effektive og miljøvenlige systemer og løsninger. Myndighederne har fastsat en række kriterier for denne type arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde overvågning og fjernstyring af de tekniske installationer fra Caverions kontrolrum. Her står vores medarbejdere  klar til at løse eventuelle problemer hele døgnet. Medarbejderne i kontrolrummet er højt kvalificerede teknikere, der kan overvåge bygnings systemerne og også foretage test og justeringer i tilfælde af funktions svigt.

Disse medarbejdere samarbejder tæt med de medarbejdere, der tager imod servicehenvendelserne fra kunderne. Sammen udgør de Caverions kundeservicecenter, som aftalekunder kan henvende sig til hele døgnet.Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger