VVS

Caverion tilbyder en lang række opvarmnings-, spildevands-, og vandforsyningsløsninger til alle typer bygninger, industrianlæg og projekter.

Inden for opvarmning kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, bl.a. traditionel fjernvarme, forbrændingsanlæg, kedler og mere avancerede opvarmningsløsninger baseret på vedvarende energi, f.eks. varmepumper.

Vi leverer traditionelle VVS-løsninger, spildevandsløsninger og vandbehandlingsløsninger. Derudover tilbyder vi også løsninger til udnyttelse af regnvand og avancerede løsninger til spildevandsbehandling.

Miljøvenlige systemer

Vi er uafhængige af materialeleverandører, og derfor kan vi hjælpe vores kunder med at vælge optimale, produktionseffektive og miljøvenlige systemer og løsninger. Myndighederne har fastsat en række kriterier for denne type arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde overvågning og fjernstyring af de tekniske installationer fra Caverions kontrolrum, hvor medarbejderne står klar til at løse eventuelle problemer hele døgnet. Medarbejderne i kontrolrummet er højt kvalificerede teknikere, der kan overvåge bygningssystemerne og også foretage test og justeringer i tilfælde af funktionssvigt.

Disse medarbejdere samarbejder tæt med de medarbejdere, der tager imod servicehenvendelserne fra kunderne. Sammen udgør de Caverions kundeservicecenter, som aftalekunder kan henvende sig til hele døgnet.Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger