Ventilation

Vores ventilations- og airconditionløsninger omfatter både traditionelle HVAC-løsninger og avancerede industrispecifikke løsninger.

Med en ventilationsløsning får man både frisk luft ind i bygningen udefra og luftcirkulation inden i bygningen. Vi kan levere et bredt spektrum af produkter, lige fra ventilationskanaler og klimaanlæg til avancerede renrumsløsninger og industrielle klimaanlæg. Et typisk ventilationsanlæg justerer som regel luftfugtigheden og temperaturen for at skabe et mere behageligt indeklima. Den bagvedliggende teknologi omfatter for eksempel airconditionanlæg, varmepumper, varmevekslere og varmegenvindingsanlæg.

Effektiv ventilationsteknologi og et behageligt indeklima er sammen med opvarmning og VVS-teknologi målestokken for moderne tekniske bygningsinstallationer. Vi har derfor stor ekspertise og erfaring inden for dette område.

Forskningscenter i Tyskland

Vores service begynder med grundlæggende planlægning. Ved hjælp af de avancerede simuleringsmetoder, som vi har adgang til inden for vores egne løsninger og produkter (Krantz Componenten) samt vores forsknings- og udviklingscenter i Tyskland kan vi teste og demonstrere vores løsninger for bygningsejere og det efterfølgende driftspersonale, før anlægsarbejdet begynder. Det betyder optimale tekniske systemer og komponenter.

Vi har installeret ventilations- og klimaanlæg i alle typer bygninger, lige fra kontorbygninger og hoteller til butikscentre, lufthavne, messehaller, idrætsanlæg og hospitaler, laboratorier og renrum samt på utallige fabrikker og produktionsanlæg. Herudover leverer og installerer vi også varmegenvindingsanlæg og anlæg til kemisk luftrensning.

Myndighederne har fastsat en række kriterier for dette arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Fjernstyring fra Caverions kontrolrum

Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde energieffektiv døgnservice via overvågning og fjernstyring af de tekniske installationer fra Caverions kontrolrum, hvor medarbejderne står klar til at løse eventuelle problemer hele døgnet. Medarbejderne i kontrolrummet er højt kvalificerede teknikere, der kan overvåge bygningssystemernes funktion og foretage test og justeringer i tilfælde af funktionssvigt.

Disse medarbejdere samarbejder tæt med de medarbejdere, der tager imod servicehenvendelserne fra kunderne. Sammen udgør de Caverions kundeservicecenter, som aftalekunder kan henvende sig til hele døgnet.Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger