Ventilation

Vores ventilations- og aircondition løsninger omfatter både traditionelle HVAC-løsninger og avancerede  løsninger til industri.

Med ventilation får man både frisk luft ind i bygningen udefra og luftcirkulation inde i bygningen. Vi kan levere et bredt spektrum af produkter, lige fra ventilations kanaler og klimaanlæg til industrielle klimaanlæg. Et typisk ventilationsanlæg justerer luftfugtigheden og temperaturen for at skabe et mere behageligt indeklima. Den bagvedliggende teknologi omfatter for eksempel airconditionanlæg, varmepumper, varme vekslere og varme genvindingsanlæg.

Effektiv ventilations teknologi og et behageligt indeklima er sammen med opvarmning og VVS-teknologi målestokken for moderne tekniske installationer i bygningen. Vi har derfor stor ekspertise og erfaring inden for dette område.

Medarbejdere har de rette licenser

Vi har installeret ventilations- og klimaanlæg i alle typer bygninger: kontorbygninger, hoteller,  butikscentre, lufthavne, messehaller, idrætsanlæg og hospitaler og laboratorier samt på utallige fabrikker og produktionsanlæg. Herudover leverer og installerer vi også varme genvindings anlæg og anlæg til kemisk luftrensning.

Myndighederne har fastsat en række kriterier for dette arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de krævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Fjernstyring fra Caverions kontrolrum

Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde energieffektiv døgnservice via overvågning og fjernstyring af de tekniske installationer fra Caverions kontrolrum. Her står medarbejderne klar til at løse eventuelle problemer hele døgnet. Medarbejderne i kontrolrummet er højt kvalificerede teknikere, der kan overvåge bygnings systemernes funktion og foretage test og justeringer i tilfælde af svigt.

Disse medarbejdere samarbejder tæt med de kolleger, der tager imod servicehenvendelserne fra kunderne.

   

Caverion er medlem af VENT-ordningen

VENT-ordningen har til formål at sikre, at ventilationsanlæg lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug.

VENT-ordningen

VENT-ordningen skal sikre kvaliteten af det arbejde, der udføres af ventilations firmaer (VENT-firmaer) og ventilations serviceteknikere (VENT-teknikere), som er tilknyttet ordningen. Samt at denne service udføres efter ensartede retningslinjer.

Læs mere om VENT-ordningen her >>Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger