Ventilation

Vores ventilations- og aircondition løsninger omfatter både traditionelle HVAC-løsninger og avancerede industrispecifikke løsninger.

Med en ventilationsløsning får man både frisk luft ind i bygningen udefra og luftcirkulation inden i bygningen. Vi kan levere et bredt spektrum af produkter, lige fra ventilationskanaler og klimaanlæg til avancerede renrumsløsninger og industrielle klimaanlæg. Et typisk ventilationsanlæg justerer som regel luftfugtigheden og temperaturen for at skabe et mere behageligt indeklima. Den bagvedliggende teknologi omfatter for eksempel airconditionanlæg, varmepumper, varmevekslere og varmegenvindingsanlæg.

Effektiv ventilationsteknologi og et behageligt indeklima er sammen med opvarmning og VVS-teknologi målestokken for moderne tekniske bygningsinstallationer. Vi har derfor stor ekspertise og erfaring inden for dette område.

Medarbejdere har påkrævede licenser

Vi har installeret ventilations- og klimaanlæg i alle typer bygninger, lige fra kontorbygninger og hoteller til: Butikscentre, lufthavne, messehaller, idrætsanlæg og hospitaler og laboratorier samt på utallige fabrikker og produktionsanlæg. Herudover leverer og installerer vi også varmegenvindingsanlæg og anlæg til kemisk luftrensning.

Myndighederne har fastsat en række kriterier for dette arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Fjernstyring fra Caverions kontrolrum

Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde energieffektiv døgnservice via overvågning og fjernstyring af de tekniske installationer fra Caverions kontrolrum. Her står medarbejderne klar til at løse eventuelle problemer hele døgnet. Medarbejderne i kontrolrummet er højt kvalificerede teknikere, der kan overvåge bygningssystemernes funktion og foretage test og justeringer i tilfælde af funktionssvigt.

Disse medarbejdere samarbejder tæt med de medarbejdere, der tager imod servicehenvendelserne fra kunderne. Sammen udgør de Caverions kundeservicecenter, som aftalekunder kan henvende sig til hele døgnet.

   

Caverion er medlem af VENT-ordningen

VENT-ordningen har til formål at sikre, at ventilationsanlæg til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug.

VENT-ordningen

VENT-ordningen skal sikre kvaliteten af det arbejde, der udføres af ventilationsfirmaer (VENT-firmaer) og ventilationsservicetekniker (VENT-teknikere), som er tilknyttet ordningen, og at denne service udføres efter ensartede retningslinjer.

Læs mere om VENT-ordningen her >>Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger