Sikring

En proaktiv tilgang til sikkerhedsarbejde er meget vigtig inden for ejendoms- og industrisikkerhed.

Jo bedre risiciene identificeres, jo bedre kan de forebygges. Vi tilbyder førsteklasses sikkerhedsløsninger, som takket være vores store ekspertise sikrer god sikkerhedsstyring.

Vi udvikler, installerer og vedligeholder tekniske sikkerhedsløsninger uanset fabrikat i bygninger og industrianlæg. Vi tilbyder alt fra specialudviklede løsninger til omkostningseffektive nøglefærdige totalløsninger.

Vores sikkerhedsløsninger omfatter flere typer personlige sikkerhedssystemer og brandsikringssystemer. Det kan f.eks. være følgende systemer og løsninger:

  • Adgangskontrolsystemer
  • Indbrudsalarmer
  • Videoovervågning
  • Låsesystemer
  • Portsystemer
  • Systemer til arbejdstidsregistrering
  • Brandalarmsystemer (f.eks. brandalarmer, røgalarmer)
  • Brandslukningssystemer (f.eks. sprinklere, gasslukning)
  • Nødbelysning.

Caverion er certificeret til at udføre mekanisk brandventilation 

Caverion er nu på DBIs liste over godkendte firmaer, der må lave mekanisk brandventilation.Mekanisk brandventilation er et brandteknisk anlæg til at fjerne røg- og eller varme fra en bygning for at opretholde sikkerhed for bygning og mennesker. Mekanisk brandventilation udføres ved hjælp af ventilatorer og er velegnet til brug i de meget komplekse byggerier, der i dag bliver bygget.

Caverion tilbyder også at installerede og servicere AGA anlæg.

Integrerede sikkerheds- og sikringssystemer

Ved hjælp af et automationssystem kan vi eller vores kunder styre og integrere sikkerheds- og sikringssystemer på overordnet niveau, f.eks. adgangskontrol- og brandalarmsystemer, via en enkelt integreret grænseflade. Vi anvender åbne løsninger, som ikke er afhængige af et bestemt system, og som derfor understøtter almindelige kommunikationsgrænseflader såsom KNX, LON, MODBUS, M-Bus, DALI og BACnet.

Myndighederne har fastsat en række kriterier for dette arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav.

Caverions kundecenter har døgnåbent, og personalet står altid parat til at hjælpe.Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger